Referentie's

Marktplaats Referentie's

Verhuizing in Hilversum

Geplaatst door Thomas op 16 apr. '13 |  4½ jaar actief op Marktplaats
Wilco en Piet hebben ons voor de derde keer verhuisd. Nu van Hilversum naar Laren. We zijn zo blij dat we ze ooit gevonden hebben. Wat een toppers zijn dit! Geen probleem te groot, geen obstakel te hoog en nog goedkoop ook. Daarnaast zijn ze nog leuk in de omgang ook. Tot de volgende verhuizing mannen!
 

Verhuizen in Amsterdam

Geplaatst door anna op 28 mrt. '13  |  5 jaar actief op Marktplaats
De Verhuisgigant doet zijn naam letterlijk eer aan: We hadden 60 kubieke meter aan spullen voor twee personen. We verhuisden van Amsterdam naar Leeuwarden elk naar een afzonderlijk appartement in het zelfde appartementencomplex. Van 's morgen vroeg tot 's avonds laat zijn deze "giganten" aan het werk geweest. Alleen maar lof voor deze professionele mensen. Ze hebben ons er letterlijk doorheen gesleurd. Ik zou niet een beter en ook nog eens goedkoper bedrijf kunnen vinden. Echt als je gaat verhuizen dan kun je dat met een gerust hart aan deze vaklui overlaten. Geen enkele klacht heb ik gehoord en dat voor een betaalbare prijs.
Als ik ooit weer ga verhuizen, dan weten we jullie te vinden. Nog hartelijk dank voor alle moeite ook Wilco's vader willen we nog bedanken die op het laatst nog mee hielp. Hartelijke groet vanuit Friesland van de zusjes Anneke en Hillie
 

Kast van twee hoog ophalen in Amsterdam

Geplaatst door Lili op 09 feb. '13 |  8 jaar actief op Marktplaats
Absolute toppers, Wilco en Piet.
Zondagmiddag een mailtje gestuurd of ze een(kwetsbare) kast van 2 hoog in Amsterdam naar Bergen aan Zee konden vervoeren.
Meteen antwoord, het kon de volgende dag al, dat lukte van mijn kant niet, geen punt de volgende dag is het wel gelukt. Wilco regelde de afspraak met de verkoper van de kast,
belde nog even toen ze in de buurt waren, en op afsgesproken tijd stonden ze voor de deur. Nieuwe kast keurig onbeschadigd op z'n plek, oude (loodzware) kast even in de garage zetten? Ook geen punt.
Leuke, vrolijke, hardwerkende knakkers.
Ik kan ze iedereen aanbevelen!
 

Piano verhuizen in Amsterdam

Geplaatst door Emy op 28 dec. '12  |  5 jaar actief op Marktplaats
Dit is de tweede keer dat de Verhuisgigant mij heeft geholpen met het verhuizen van een piano en beide keren ben ik zeer tevreden. Eerste keer binnen Amsterdam 2e etage naar ander appartement 2e etage en tweede keer van begane grond Gouda naar Amsterdam 2e etage. Afspraken precies op tijd nagekomen, duidelijke communicatie, professioneel en uiterst vriendelijk. En dat voor een goede prijs!

Voor toekomstige verhuizingen maak ik graag weer gebruik van de diensten van Wilco en Piet. Hartelijk dank!
 
 Verhuizing in Haren gn
Geplaatst door wouter op 15 aug. '12 |  7 jaar actief op Marktplaats
Wilco en Piet hebben plezier in hun werk en weten van aanpakken. Absolute aanraders!
 

verhuizen in Andijk

Geplaatst door Mariska Dijkman op 09 dec. '11  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ben zeer tevreden over de verhuisgigant. 's Morgens gebeld om wat meubeltjes te verhuizen naar ons nieuwe huis, eind van de middag kwamen ze al om de meubeltjes over te brengen.Wilco en Piet zijn harde werkers.
Als ik ooit nog verhuis bel ik ze zeker weer.
Nog bedankt!
 

verhuizing in 's-gravenhage

Geplaatst door yvette op 21 nov. '11  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ben erg blij dat ik met deze mannen ben verhuisd.
Ik was me aan het orienteren welk verhuisbedrijf ik zou nemen. Ik had contact met Topmovers en Verhuisgigant. Heb voor verhuisgigant gekozen omdat de factuur aanzienlijk lager is. Topmovers zei dat ze niet met de verhuisgigant vergeleken willen worden toen ik ze dat vertelde. Ik heb geen spijt gehad van mijn keus. Alles is perfect gegaan.
Heel erg bedankt Yvette
 

verhuizing in 's-gravenhage

Geplaatst door yvette op 21 nov. '11  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ben erg blij dat ik met deze mannen ben verhuisd.
Ik was me aan het orienteren welk verhuisbedrijf ik zou nemen. Ik had contact met Topmovers en Verhuisgigant. Heb voor verhuisgigant gekozen omdat de factuur aanzienlijk lager is. Topmovers zei dat ze niet met de verhuisgigant vergeleken willen worden toen ik ze dat vertelde. Ik heb geen spijt gehad van mijn keus. Alles is perfect gegaan.
Heel erg bedankt Yvette
 

Verhuizen in Westknollendam

Geplaatst door Ed en Tina op 01 nov. '11  |  3 jaar actief op Marktplaats
Op 26 Oktober zijn we verhuisd met de mannen van de verhuisgigant. Daar de prijs zoveel goedkoper is dan andere verhuisbedrijven dacht ik dat ze met 2 man zouden komen, maar ze stonden met 5 man keurig op de afgesproken tijd aan de deur.
Na de koffie met wat lekkers gingen ze aan de slag waarbij niets teveel was, lampen eraf halen, met een computer slepen die aan het bureau vastzat waarvan ik de sleutel van het slot ingepakt had (daar wist Sven wel raad mee,achteraf..!!) enz enz En supergezellig, ik heb ontzettend gelachen om de verhalen die over tafel kwamen over wat deze mannen meemaken met verhuizingen.. Na een dag verhuizen werd het snoer van de wasmachine ook nog even gerepareerd. Een dikke fooi waard!
 

Piano vervoeren in Dirksland

Geplaatst door roodbaard op 06 okt. '11  |  8 jaar actief op Marktplaats
Vandaag woensdag 6 oktober,

Via marktplaats een kwalitatief zeer goede piano gekocht. Hij moest opgehaald worden in Nootdorp, en moest naar het zuid-hollandse eiland Goeree Overflakkee (Dirksland).

Zonder gekheid, ik heb geen enkel negatief puntje kunnen ontdekken. Deze mannen doen waar je ze voor inhuurt. Je spullen onbeschadigd verhuizen binnen de afgesproken tijd. Ik kan geen enkel negatief puntje bedenken.

Geen rouwdouwers, maar aardige mensen die goed met je spullen omgaan. Zeker met een delicaat instrument als een piano. Ik ben echt super tevreden!

Bedankt mannen!
 

Verhuizing in Twente

Geplaatst door Anja op 02 aug. '11  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Toppers! Op een bloedhete dag van NH naar Twente, proffesioneel, harde werkers en erg gezellig! Bij de volgende verhuizing bellen we weer, hopelijk is het dan minder warm...
 

verhuizing in Rijsenhout

Geplaatst door A. Vroom op 25 mei '11 |  8 jaar actief op Marktplaats
Afgelopen 2de Pinksteren met deze mannen verhuisd.
Prijs was de beste van alle Erkende-Verhuizer (veel goedkoper) zonder dat er op de service werd ingeleverd.
Absoluut een aanrader.
 

Verhuizing in Amsterdam

Geplaatst door LB op 09 mei '11  |  8½ jaar actief op Marktplaats
Toppers zijn deze mannen. Zij hebben onze spullen van de opslag naar een etage verhuisd en dat duurde veel langer dan verwacht. De afgesproken prijs bleef gewoon staan, terwijl de mannen wel 2 uur langer bezig waren. No nonsense en harde werkers.
 

verhuizing in Hilversum

Geplaatst door marijke helmonds op 30 apr. '11  |  6½ jaar actief op Marktplaats
Wij zijn twee keer verhuisd met deze mannen. ( in oktober en november 2009)
Ouderwets degelijk, snel en niets is hen te veel.
Bovendien ook nog gezellig theater.
Van harte aanbevolen!
 

+ Verhuislift voor een Bankstel + in Amsterdam

Geplaatst door Mariska op 08 mrt. '11  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Echt KLASSE !!! Een oude rot in het vak + een jonge hond = Dé ideale Combi !
Zulke Aardige "mannen" vind je niet snel hoor..
Geen enkel probleem dat ook eerst het oude bankstel ff van 2 hoog naar beneden moest !
Prettige prijs-afspraak om te beginnen en uiterst relaxed en professioneel.
Het was allemaal zo gepiept, ik heb achteraf spijt dat ik ze niet nog een fooitje heb gegeven.

100% DOEN dit bedrijf , BEDANKT ! Coen & Mariska.
 

Verhuizing in Zwolle

Geplaatst door an op 26 jan. '11  |  5 jaar actief op Marktplaats
Wat een toppers! Wanneer jezelf door de bomen het bos even niet meer ziet of denkt dat het allemaal niet gaat passen klaren zij de klus! Optimisten en hard werken. Ging een stuk sneller dan ik had verwacht!

Ik bel jullie zeker weer!

Groet,
Annemarieke
 

 in 

Geplaatst door Thomas op 16 okt. '09  |  4½ jaar actief op Marktplaats
Zeer positief over deze verhuizers. Ze hebben ons verhuisd van een huis in de bossen naar een woning midden in de stad. Bij het bospad was de vrachtauto weggezakt, in het centrum was er veel oponthoud ivm doorgang. Uiteindelijk waren ze om 11 uur 's avonds klaar en geen enkele keer klagen en tegen de afgeproken prijs. Zeker aan te bevelen.
 

 in 

Geplaatst door Maud op 15 dec. '08  |  5 jaar actief op Marktplaats
Wilco, Piet en Jos hebben onze inboedel van drie hoog naar een eensgezinswoning verhuisd. Niets was onmogelijk voor de mannen, een doosje extra doen ze niet moeilijk over, en verhuizen wordt met deze heren gezellig! En dat voor een zeer redelijke prijs. Mocht er nog een keer een verhuizing komen, dan bel ik ze direct weer op.
 

 in 

Geplaatst door e.r. van ooijen op 16 sep. '08  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van de Verhuisgigant en ik vind ze super! leeker goedkoop en recht door zee en zeer professioneel. Je kan de dinegn met een gerust hart aan ze overlaten!
 

 in 

Geplaatst door de verhuisgigant op 12 mei '08  |  8 jaar actief op Marktplaats
Ze zijn heel gezellig en gaan ongelofelijk proffessioneel met je spullen om!Ook demonteren en monteren ze wat er nodig is en ze zetten alles keurig op de plaats neer in het nieuwe huis.Wij hadden echt een topdag!
En jullie zijn erg goedkoop!!!
Wilco en Piet...Superbedankt jongens!
P.s. en geen stress ;)
 

 in 

Geplaatst door de verhuisgigant op 12 mei '08  |  8 jaar actief op Marktplaats
wilco & piet

het liep allemaal op rolletjes
het was een fantastisch dag
goed werk gelevert
en nogmaals bedankt
vr gr monique
 

Werkspot Referentie's

 •  
  30-01-14 | Dhr. Bennett, 's-gravenhage

  Flexibel behulpzaam en meedenkend. Beide heren zijn netjes vriendelijk en gezellig. Dit zal mijn eerste telefoontje zijn als ik nog een klus heb.

 •           Bank vervoeren
          23-12-13 | Mevr. Veraart, Landsmeer

          Ik had de opdracht nog niet geplaatst of er was al een reactie. Paar uur

          later stond de bank al in de kamer.

          Snel, flexibel, prima prijs en twee leuke mannen. Voor herhaling vatbaar.

 • 18-12-13 | Mevr. Barberio, Utrecht

  Gezellige mannen, netjes ook nette verhuiswagen. Gingen net zo lang tot het af was, waren keurig op tijd.

 • 10-06-13

  Alles ging perfect, de mannen waren vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader

 • 26-05-13 | Mevr. den Breejen, Amsterdam

  Top verhuisbedrijf! En dat tegen zeer scherpe prijs. Aardige, hardwerkende en betrouwbare lui!

 • 01-05-13 | Dhr. Reitsma, Rotterdam

  Uitstekend. Wilco en Piet waren mooi op tijd en het transport was zo gepiept.

 • 18-04-13 | Mevr. van Ingen, Enschede

  Goede verhuizing gehad helemaal voor het geld wat ze vragen

 • 31-08-12 | Mevr. Beets, Amsterdam

  Wilco en Piet hebben de verhuizing vlekkeloos en gezellig laten verlopen, top! Netjes met de spullen en deden in ruil voor een grote krakeling niet moeilijk over een paar extra dozen. Ik verhuis nooit meer anders! Heel erg bedankt heren!

 • 18-08-12 | Dhr. Klein, Zevenaar

  Keurig volgens afspraak. Netjes en zorgvuldig. Top.

 • 06-08-12 | Mevr. van de Langenberg, Zutphen

  Geweldige service van uitermate correcte mannen. Ik zal ze in de toekomst zeker direct inschakelen

 • 02-08-12 | Mevr. Duin, Rijswijk zh

  De twee mannen hebben een afgesproken klus naar tevredenheid gedaan. Ze boden meer dan de afspraak was. De vraag was: 15/20 grote stukken verhuizen. Uiteindelijk werden het er meer, met toestemming van hen. De opdracht viel best tegen. Het verwijderen van het waterbed vroeg veel tijd. Het binnentakelen van de spullen ook. De lift en de trap konden in sommige gevallen niet worden gebruikt. Er moest een lift naar het balkon aan te pas komen, waardoor er veel tijd verloren ging. Ondanks dat bleef de sfeer professioneel en kwamen ze niet terug op het afgesproken bedrag. De kast en de eettafel liepen enkele kleine beschadigingen op.

 • 10-07-12 | Dhr. Klaassens, Utrecht

  Wilco en collega kwamen op tijd. Ik had uiteraard de spullen verhuisklaar in dozen. Het was meer als de inschatting (23 m3) maar dat was geen probleem. Zelfs een loodzware kast via de brandingang was geen probleem. Bij het aflever adres alles netjes afgeleverd. Top klus voor de prijs 

 • 02-07-12

  De verhuisgigant heeft de piano snel en vakkundig verhuisd voor een prima prijs. Precies zoals beloofd.

 • 27-04-12 | Dhr. van Schaik, De meern

  Prima gelopen! Conform afspraak en prijs en op tijd 

 • 14-04-12 | Dhr. Petram, Haarlem

  De mannen van Verhuisgigant, Wilco & Piet, deden precies wat ze beloofd hadden: voor de afgesproken prijs zijn al onze spullen - zonder ook maar één beschadiging op te lopen - in ons nieuwe huis terecht gekomen

 • 09-04-12 | Dhr. van Limbeek, Hilversum

  Kanjers waren het, allebei. Ze begrepen precies wat er gedaan moest worden en dat ging allemaal erg prettig in zijkn werk. Kortom, beslist een aanrader de verhuisgigant.

 • 20-03-12 | Mevr. Curiel, Amsterdam

  Beste Wilco en Piet Bedankt voor alles julie zijn kanjers zonder mokken of gedoe de klus gedaan. Het was meer dan verwacht maar toch hielden julie aan je afspraak. Perfect dat is eerlijk zaken doen. Het liep zo uit de hand dat er nog een extra dag nodig was en ja zelfs extra kosten!!!!!! Ik zeg een warme douche voor de verhuisgiganten Wilco en Piet....

 • 06-02-12 | Mevr. fleskens, Amsterdam

  Met hetzelfde plezier en de vakkundigheid waarmee deze mannen mijn piano door de lucht takelden, heb ik voor hen een liedje geïmproviseerd toen de piano eenmaal binnen stond. Dank mannen voor dit avontuur.

 • 02-02-12 | Mevr. , Haarlem

  Zeer aardige mannen die hun werk snel en vakkundig hebben uitgevoerd. Ze gingen ook voor zichtig met mijn meubels om. Tot slot zijn ze ook nog grappig en plezierig. Als ik weer iets moet verhuizen bel ik ze weer. 

 • 10-01-12 | Mevr. Raaijman, Bussum

  Helaas wat aan de late kant, maar wel een hele goede en snelle service. Ook voor een mooi bedrag!!